Milyen minőségű az óránk?

Van ázsiai és svájci minőségű replika óránk is.

Mi a különbség a svájci és az ázsiai minőségű Rolex órák között?

A svájci és az ázsiai órák közötti különbség a használt rozsdamentes acél, valamint a gyártási folyamat és a gépek között van. Az ázsiai minőségű óraszíj 316L acélból áll, míg a svájci óraszíj rozsda- és korrózióállóbb, ugyanakkor költségesebb és bonyolultabb az előállítása. A svájci minőségű órákat olyan gépeken gyártják, amelyeket a svájci technológiának és szabványoknak megfelelően klónoznak, ezért nagyobb pontosságra és befejezésre lehet számítani.

Küldhet nekem további képeket a kívánt modellről?

Természetesen elküldheti a termékek linkjét vagy teljes nevét az ügyfélszolgálatnak , hogy további képeket kérjen.

A második kéz simán fut vagy ketyeg?

Az automatikus mozgásoknál a másodpercmutató 21600 / óra sebességgel söpör, a kvarcmozgásoknál a második ketyeg.

Kapok követési számot?

Amint az óra kiszállításra kerül, kap egy e-mailt a nyomon követési számmal és a csomag nyomon követésére szolgáló URL-lel. EMS-sel vagy más szállítási móddal szállítjuk, amely a lehető legrövidebb időn belül számíthat az órájára.

Az órához eredeti doboz és papír tartozik?

A magas szállítási és termékköltségek elkerülése érdekében az órát márkás doboz nélkül szállítják. Ha szeretne egy dobozt hozzáadni a megrendeléséhez, megteheti a termék oldalán.

Mennyire gyors a szállítási idő?

Miután a fizetést visszaigazoltuk, 3-7 munkanapon belül feldolgozzuk megrendelését, majd az EMS / más expressz cégeken keresztül szállítunk, amely 15-25 napot vesz igénybe (USA), hogy az Ön házához szállítsák, más országok szállítási idejéről segítséget kérhet az ügyfélszolgálattól.

Fizethetem VISA / Mastercard kártyámmal?

Arra biztatjuk az embereket, hogy használjanak a Bitcoin és a Western Union szolgáltatásokat, mivel a Visa és a MasterCard irányelvei ellentétesek a replikatermékekkel, azonban a Paypal / Visa / MasterCard kártyákat korlátozott ideig dolgozzuk fel. Ha nem találja a rendelkezésre álló lehetőséget, jöjjön vissza egy másik alkalommal, és vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal .

Szállítasz hazámba?

Igen, világszerte szállítunk. Általában a fizetés megerősítése után a feldolgozási idő 3-7 munkanap, és a szállítás általában 15-25 munkanapot vesz igénybe, attól függően, hogy melyik országban tartózkodik.
Megjegyzés: Néha túlterhelés van a raktárban, és a feldolgozási idő 4 vagy 10 napot vehet igénybe.

Milyen mozgása van az óráknak?

Az általunk választott óra fokozatától függően óráink ázsiai vagy kiváló minőségű svájci ETA mozdulatokkal rendelkeznek.

Az órák vízállóak?

Minden ázsiai minőségű óránk vízálló, de nem vízálló. Nem javasoljuk, hogy zuhanyzóba vagy uszodába vigye. Az órák víz alá vétele elveszíti a garanciát.
Ha vízállóra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy csak 30 dollárral adjon hozzá egy extra vízálló eszközt az órájához. És a vízálló mélység körülbelül 10 méter lenne.

Hogyan követhetem nyomon a megrendelésemet?

A csomag elküldése után e-mailt küldünk Önnek a nyomon követési számról, vagy kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal a nyomkövetési információkért.
Szállítási nyomkövető webhely: https://t.17track.net.

Hogyan adhatok le megrendelést?

1. Adjon megrendelést a weboldalon.
2. Adja meg az Ön számára szükséges terméklinkeket vagy képeket az óráról, mi kiszámoljuk az árat, és megadjuk a Western Union számla adatait az átutaláshoz.
Tipp: fizetés után adja meg szállítási címét és MTCN számát, hogy a megrendelését hamarosan feldolgozhassuk. Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mi a visszatérési politikája?

Az áru átvételét követően 30 napon belül, ha nem elégedett, forduljon az ügyfélszolgálathoz , hogy visszatérítést kérhessen. (Feltételezzük, hogy még soha nem használta fel).
Visszatérítés folyamata: vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal , és szerezze be a visszatérési címet.
Miután megkaptuk az árut és ellenőriztük őket, ha az óra vadonatúj, soha nem volt kopva, azonnal visszatérítést szervezünk, és 8-20 napra van szükség ahhoz, hogy a pénzt visszaküldje a kártyájára.

Hogyan állíthatom be az időt és a dátumot?

A videók beállításához forduljon ügyfélszolgálatunkhoz .

Biztonságos a webhelye?

Rendelés után nyomonkövetési számot adunk Önnek, a csomagot végig követheti, ezért kérem, ne aggódjon miatta. Ezenkívül az összes személyes adat, amelyet webhelyünkön használt, bizalmas.

Mennyi az óra ára?

Például a 138,00 138,00 $ -t jelent.

Ha van szelvénye?

Van egy kuponunk új vásárlók számára, és ha több mint 3 órát vásárolunk, akkor a legjobb árat fogjuk biztosítani.
Részletekért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz .

Mit tegyek, ha nem kaptam meg az órámat?

Ha a csomag nem érkezik meg (a vámhatóságok lefoglalták vagy elveszett), akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal visszatérítés igényléséhez vagy újraküldéséhez.

Működik a kronográf?

A svájci automata és a kvarcóra esetében a kronográf működhet; ha az ázsiai mozgás automatikus órája van, akkor a kronográf nem működik. A részletekért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Miért nem teljesül a megrendelésem?

1. Néha a bank blokkolja a tranzakciót a kockázatos tengerentúli ügylet miatt. Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal .
2. a kártya nem engedélyezett. Plz segítségért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz .
3. Ha a teljes megrendelés összege meghaladja az 1000 USD-t, akkor banki korlátozások vonatkoznak rá. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal , és használja a Western Union vagy a Bitcoin szolgáltatást kedvezményes bánásmód kifizetéséhez.

Honnan tudnám, hogy megrendelésem teljesül?

A megrendelés után megerősítő e-mailt fog kapni. Értesítjük megrendelésének állapotát. Tehát kérem, említse meg az e-mailjét.

Elfogadja a testreszabást?

Igen, ha bármilyen különleges igénye van, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz . Igyekszünk minden tőlünk telhetőt kielégíteni.

Mit tegyek, ha nagy a csuklóm?

Ha nagy a csuklója, és további linkekre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal , hogy további sávot adjon a megrendeléséhez, vagy megtalálja a weboldalunk „kiegészítők” oldalán.

Ha rosszul rendeltem, mit tegyek?

1. ha nem megfelelő címet ad meg, akkor annak módosításához vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal .
2. ha rossz órát vagy rossz méretet választott, akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal is.
Tipp: Kérjük, a megrendeléstől számított 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ha az árut kiszállították, akkor magának kell vállalnia a felelősséget.

Miért nem mozdult az óra, amikor megszereztem?

Előfordul, hogy az automatikus órának manuálisan kell tekerni, a video tanításához forduljon ügyfélszolgálatunkhoz .